Nu börjar jag uppdatera mina julförberedelser
Hohoho (med tomte röst)
Ja, julen kommer ju närmare och närmare. För mig och mina julprojekt kommer dom så fort som till Lördag, alltså bara fyra dagar!!!!
Oj, hjälp hur ska jag hinna. Men jag hoppas att jag kan inspirera någon fram till jul. En ny undertitel har jag skapat där jag kommer att fylla på undan för undan med mina recept och idéer. Under Plockmat och högtider kommer jag kontinuerligt lägga upp min rätter jag kommer att servera under helgens julbord.
Ikväll är tanken att lägga saltrulle i lag och få in tjälknölen i ugnen. Inhandla ribbs som jag tänkte börja med att förkoka i Sous vide. Laxen ligger i frysen för att sedan gravas. En bit fransyska ligger vakum förpackad i marinad, den ska också köras i Sous viden....skinkan är inköpt, ja lite är ju ändå på gång!
Jag är dock inte så hemma på efterrätter så jag tänker lägga lite mer fokus på ett stort godis bord. Kanske ändå göra en saffrans pannacotta.
Åh, vad jag skulle vilja vara hemma hela dagarna den här tiden och bara förbereda.
Just, ja julsnapsen ska ju kryddas till också!
Kram alla!